30/11/2021 30/11/2021 Την Έκθεση φωτογραφίας «ANTITHESIS», η οποία φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Μουσείο σύγχρονης Ιστορίας στη Λαμία, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021. Τον Σεβασμιώτατο στην πρωτότυπη αυτή Έκθεση ξενάγησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος και ευχαρίστησε και όπως εδήλωσε, επισκέφθηκε...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 21:59

Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδος στην έκθεση φωτογραφίας «ANTITHESIS»

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Φθιώτιδος στην έκθεση φωτογραφίας «ANTITHESIS»

Την Έκθεση φωτογραφίας «ANTITHESIS», η οποία φιλοξενείται αυτές τις ημέρες στο Μουσείο σύγχρονης Ιστορίας στη Λαμία, επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021.

Τον Σεβασμιώτατο στην πρωτότυπη αυτή Έκθεση ξενάγησε ο ίδιος ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, τον οποίο ο Σεβασμιώτατος και ευχαρίστησε και όπως εδήλωσε, επισκέφθηκε σήμερα την Έκθεση, διότι δεν ήταν δυνατό να παραστεί στα επίσημα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 13 Νοεμβρίου καθότι ευρισκόταν στην γενέτειρά του Καστοριά για την Ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη.

Πρόκειται για 50 έργα του γνωστού παγκοσμίου φήμης digital artist, Uğur Gallenkuş, τα οποία και εκτίθενται πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα οποία παρουσιάζουν δύο κόσμους ταυτόσημους, αλλά παράλληλα τόσο εκ διαμέτρου αντίθετους. Κάθε φωτογραφία απηχεί και μια συγκλονιστική ιστορία.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους συντελεστές της Εκθέσεως τον κ. Δήμαρχο Λαμιέων και το TEDxLamia για την πραγματοποίηση της Έκθεσης, η οποία όπως ετόνισε: «δίνει στον κάθε επισκέπτη μέσα από τις αντιθετικές τους εικόνες, το μήνυμα της ειρήνης και της ισότητας στον κόσμο, ένα μήνυμα τόσο επιτακτικό και αναγκαίο στην εποχή μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων