28/09/2021 28/09/2021 Τα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εντός και εκτός Λαμίας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη. Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών τέλεσε σε κάθε Κέντρο Αγάπης ξεχωριστά την Ακολουθία του Αγιασμού για την επανέναρξη...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:12
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2021 - 18:45

Φθιώτιδος: “Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα”

Διαδώστε:
Φθιώτιδος: “Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα”

Τα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εντός και εκτός Λαμίας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών τέλεσε σε κάθε Κέντρο Αγάπης ξεχωριστά την Ακολουθία του Αγιασμού για την επανέναρξη της χειμερινής λειτουργίας των Κέντρων και επέδωσε προσωπικά στην κάθε εθελόντρια την επίσημη απόφαση αποδοχής της εθελοντικής τους διακονίας.

«Με την διακονία σας χαρίζετε αγάπη και ελπίδα στους ελαχίστους αδελφούς του Κυρίου μας και προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο στην Εκκλησία μας, στην κοινωνία μας αλλά και σε εσάς τις ίδιες. Ό,τι επενδύετε με αγάπη σήμερα, θα το βρείτε μπροστά σας στην νέα συνάντησή μας με τον Κύριο, στην Δευτέρα Παρουσία. Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Τέλος ο Μητροπολίτης Φιώτιδος κ. Συμεών ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και την νέα χειμερινή περίοδο, η οποία όπως ετόνισε: «θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και θα γεννήσει νέες ανάγκες στην κοινωνία. Η Εκκλησία όμως θα είναι εδώ και θα έχει πάντα την αγκαλιά της ανοιχτή για κάθε άνθρωπο που θα έχει ανάγκη».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων