22/10/2021 22/10/2021 Ξεκίνησε η χειμερινή λειτουργία του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπως ακριβώς έχει οραματιστεί και έχει θέσει σε υλοποίηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών. Το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως Φθιώτιδος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στο Κατασκηνωτικό Κέντρο τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου της παρακείμενης...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 18:20
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 18:28

Ξεκίνησαν οι χειμερινές κατασκηνώσεις στη Μητρόπολη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ξεκίνησαν οι χειμερινές κατασκηνώσεις στη Μητρόπολη Φθιώτιδος

Ξεκίνησε η χειμερινή λειτουργία του Κατασκηνωτικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, όπως ακριβώς έχει οραματιστεί και έχει θέσει σε υλοποίηση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών.

Το Γραφείο Νεότητος της Μητροπόλεως Φθιώτιδος βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στο Κατασκηνωτικό Κέντρο τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γυμνασίου της παρακείμενης κωμοπόλεως του Μώλου, οι οποίοι και επέλεξαν το συγκεκριμένο μέρος ως προορισμό για την μονοήμερη εκδρομή τους.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες και το διδακτικό προσωπικό υποδέχθηκε, κωλυομένου του Σεβασμιωτάτου, η τριμελής επιτροπή των ιερέων του Κατασκηνωτικού Κέντρου και ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος Πρωτ. π. Κωνσταντίνος Βάγιας.

Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους Κέντρου, έπαιξαν στα γήπεδα και γεύτηκαν την φιλοξενία της τοπικής Εκκλησίας.

Τέλος, όλα τα παιδιά και οι καθηγητές δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους από αυτή την εξόρμηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για νέα εκδρομή στο Καινούργιο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών θα τελέσει Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Κατασκηνωτικό Κέντρο, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως (89,4 Fm) και από διαδικτύου.

Θα ακολουθήσει η πρώτη μετακατασκηνωτική συνάντηση των στελεχών Νεότητος και Κατηχητικού Έργου υπό του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και θα πραγματοποιηθεί εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας του Καινούργιου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων