12/05/2023 12/05/2023 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Open Day» του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητρόπολης στη Λαμία. Το ανοιχτό μας Ωδείο υποδέχθηκε, την Κυριακή 7 Μαΐου, τους γονείς – κηδεμόνες οι οποίοι  είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς των παιδιών τους. Επίσης υποδέχθηκε γονείς –...
12 Μαΐου, 2023 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2023 - 10:29

Ο Φθιώτιδος Συμεών στην εκδήλωση “OPEN DAY” στο ανοιχτό Ωδείο της Μητρόπολης «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»

Διαδώστε:
Ο Φθιώτιδος Συμεών στην εκδήλωση “OPEN DAY” στο ανοιχτό Ωδείο της Μητρόπολης «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το «Open Day» του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» στο Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητρόπολης στη Λαμία.

Το ανοιχτό μας Ωδείο υποδέχθηκε, την Κυριακή 7 Μαΐου, τους γονείς – κηδεμόνες οι οποίοι  είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα μέρος της δουλειάς των παιδιών τους. Επίσης υποδέχθηκε γονείς – επισκέπτες μαζί με τα παιδιά τους, οι οποίοι βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής Ωδείου.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν ο Διευθυντής Δρ. κ. Ανδρέας Ιωακείμ και οι 21 καθηγητές του Ωδείου ενώ για την προετοιμασία φρόντισαν η γραμματεία μαζί με μαθητές του Ωδείου.

Την εκδήλωση ευλόγησε με την παρουσία του και με τους πατρικούς λόγους του o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ωδείου, τονίζοντας ότι το Ωδείο είναι ανοιχτό καθημερινά και τελεί Open Day οποιαδήποτε στιγμή και να το επισκεφθεί κανείς.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Ωδείου για την επιμέλεια και την αγάπη που δείχνουν στην μετάδοση των γνώσεων, τους μαθητές για την εξαίρετη απόδοσή τους και τους γονείς – κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη, την αγάπη τους και την θερμή συμμετοχή τους.

   

OPEN DAY στο ανοιχτό Ωδείο της Ι.Μ. Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»

Φωτογραφίες: Λάμπρος Χαραλάμπους

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων