08/12/2021 08/12/2021 Στο πλαίσιο του 70ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Ανδρών και του 43ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Γυναικών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε τον χώρο όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι οποίοι και φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες για ακόμη μία φορά στην πόλη της Λαμίας. Τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών υποδέχθηκε ο Ιατρός κ. Παναγιώτης Στασινός,...
08 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 13:01

Ο Μητροπολίτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έπαιξε σκάκι

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έπαιξε σκάκι

Στο πλαίσιο του 70ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Ανδρών και του 43ου Πανελληνίου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκάκι Γυναικών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε τον χώρο όπου διεξάγονται οι αγώνες, οι οποίοι και φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες για ακόμη μία φορά στην πόλη της Λαμίας.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών υποδέχθηκε ο Ιατρός κ. Παναγιώτης Στασινός, Πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος και Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Λαμιέων και τον ευχαρίστησε για την πατρική και τιμητική παρουσία του στην διεξαγωγή των αγώνων.

Ο κ. Στασινός προκάλεσε τον κ. Συμεών και ο Σεβασμιώτατος δεν του χάλασε το χατίρι. Στο τέλος του αγώνα ο κ. Στασινός μάλιστα υπογράμμισε ότι: «Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών είναι καλός και σε αυτό το σκάκι».

Ο κ. Συμεών συνεχάρη την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδος για την διοργάνωση των αγώνων στην πόλη της Λαμίας και προσεκάλεσε τους Ομίλους των Σωματείων σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως μας σε εθελοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων