30/06/2022 30/06/2022 Τον Αγιασμό των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) τέλεσε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στη νέα έδρα του οργανισμού στην Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του Προέδρου της ΑΝΔΙΑ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανασίου Κυρίτση, του...
30 Ιουνίου, 2022 - 13:58
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2022 - 23:41

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής

Τον Αγιασμό των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της Αναπτυξιακής Διαχειριστικής Στερεάς Ελλάδος και Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) τέλεσε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στη νέα έδρα του οργανισμού στην Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανού, του Προέδρου της ΑΝΔΙΑ και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Αθανασίου Κυρίτση, του Γενικού Διευθυντή κ. Στέλιου Αστρακά καθώς και άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των στελεχών της Εταιρείας.

Ευχόμενος ο Σεβασμιώτατος μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Η μεταφορά του οργανισμού εύχομαι να γίνει αφορμή για μία ακόμη πιο δυνατή, πιο προοδευτική και αναπτυξιακή πορεία για το καλό της Περιφέρειάς μας, για το καλό των πολιτών, γιατί το καθετί που γίνεται, γίνεται για τον άνθρωπο, γι΄αυτόν που έχουμε ταχθεί να διακονούμε όλοι μας χωρίς αστερίσκους, υποσημειώσεις και διακρίσεις.

Ο οργανισμός εύχομαι να αναδείξει τους θησαυρούς που βρίσκονται μέσα στην κοινωνία, μέσα σε μυαλά και ανθρώπους που έχουν όραμα. Σας προτείνω να ανοίξετε τον οργανισμό στην κοινωνία για να είναι μία γέφυρα με το αύριο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων