22/04/2021 22/04/2021 Συνεχίζει τις διαδικτυακές κατηχητικές και ποιμαντικές του ομιλίες και παρεμβάσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιωτιδος κ. Συμεών παρά τον φόρτο του λειτουργικού προγράμματος, των υπηρεσιακών και διοικητικών του υποχρεώσεων αλλά και την μεγάλη φιλανθρωπική εξόρμηση αυτής της εβδομάδας. Σειρά σήμερα είχαν αρχικά τα παιδάκια ενός ιδιωτικού νηπιαγωγείου της Λαμίας με τους γονείς τους. Ο κ. Συμεών...
22 Απριλίου, 2021 - 14:25
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2021 - 14:31

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος μίλησε διαδικτυακά σε παιδιά για την Ανάσταση του Χριστού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος μίλησε διαδικτυακά σε παιδιά για την Ανάσταση του Χριστού

Συνεχίζει τις διαδικτυακές κατηχητικές και ποιμαντικές του ομιλίες και παρεμβάσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιωτιδος κ. Συμεών παρά τον φόρτο του λειτουργικού προγράμματος, των υπηρεσιακών και διοικητικών του υποχρεώσεων αλλά και την μεγάλη φιλανθρωπική εξόρμηση αυτής της εβδομάδας.

Σειρά σήμερα είχαν αρχικά τα παιδάκια ενός ιδιωτικού νηπιαγωγείου της Λαμίας με τους γονείς τους. Ο κ. Συμεών συνομίλησε με τα παιδιά για την Ανάσταση του Χριστού και τι σημαίνει αυτό για την ζωή μας, αλλά και απάντησε σε ερωτήσεις των μικρών παιδιών.

Στη συνέχεια ο κ. Συμεών είχε διαδικτυακή συνάντηση με έναν φιλανθρωπικό όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν διάφορες κυρίες από πολλά μέρη της Ελλάδος, οι οποίες άκουσαν με πολύ προσοχή τον πνευματικό λόγο του Σεβασμιωτάτου εν όψει της Μεγάλης Εβδομάδος και στις οποίες απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις. Την πρωτοβουλία την είχε η Πρόεδρος κ. Ρένα Βασιλάκη, η οποία παρουσίασε με ιδιαίτερη θέρμη τον Σεβασμιώτατο, στο έργο που επιτέλεσε κατά την περίοδο διακονίας του στην Αθήνα και αναφέρθηκε με πολλή αγάπη για την όμορφη Φθιώτιδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων