13/04/2022 13/04/2022 Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στη Λαμία, χθες το πρωί. Ο Σεβασμιώτατος, δέχθηκε την επίσκεψη μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, το Προεδρείο του Σχολικού Συνεταιρισμού, τα οποία συνόδευε ο δάσκαλος τους κ. Χρήστος Κατσαρός. Η επίσκεψη των παιδιών συγκίνησε...
13 Απριλίου, 2022 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 19:10

Ο Σχολικός Συνεταιρισμός του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο Σχολικός Συνεταιρισμός του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης στη Λαμία, χθες το πρωί. Ο Σεβασμιώτατος, δέχθηκε την επίσκεψη μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, το Προεδρείο του Σχολικού Συνεταιρισμού, τα οποία συνόδευε ο δάσκαλος τους κ. Χρήστος Κατσαρός.

Η επίσκεψη των παιδιών συγκίνησε ιδιαίτερα τον κ. Συμεών, καθώς οι μικροί μαθητές ενόψει του Πάσχα, επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο και του προσέφεραν χειροποίητες λαμπάδες, τις οποίες έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά με πολύ μεράκι και αγάπη και τις οποίες τον παρεκάλεσαν να τις διαθέσει σε παιδιά, που φέτος το Πάσχα δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν ή κάποιον να τους τις προσφέρει.

Ο κ. Συμεών ευχαρίστησε, επαίνεσε και συνεχάρη τα παιδιά για αυτή τους την πρωτοβουλία και πράξη αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων