25/10/2020 25/10/2020 Τα Εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας, υπό το τίτλο «Φως Ιλαρόν», τέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στον πολυχώρο πολιτισμού – ιστορίας – τέχνης «Genesis art – eco synergy» στην οδό Αθ. Διάκου στη Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη τους εμπνευστές και διοργανωτές της Εκθέσεως, η οποία τελεί...
25 Οκτωβρίου, 2020 - 15:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2020 - 15:57

«Οι Αγιογράφοι συμβάλουν με την τέχνη τους στην ενδυνάμωση της πίστης»

Διαδώστε:
«Οι Αγιογράφοι συμβάλουν με την τέχνη τους στην ενδυνάμωση της πίστης»

Τα Εγκαίνια της Έκθεσης Αγιογραφίας, υπό το τίτλο «Φως Ιλαρόν», τέλεσε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στον πολυχώρο πολιτισμού – ιστορίας – τέχνης «Genesis art – eco synergy» στην οδό Αθ. Διάκου στη Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη τους εμπνευστές και διοργανωτές της Εκθέσεως, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, καθώς επίσης ευχήθηκε πατρικώς και εγκαρδίως στους 20 Φθιώτες Αγιογράφους, έργα των οποίων στολίζουν την Έκθεση, να έχουν πάντα υγεία και την από Θεού δύναμη για να συνεχίζουν μέσα από το τάλαντο της καλλιτεχνίας που τους χάρισε ο Θεός, να αγιογραφούν τον Κύριο μας Ιησού Χριστό, την Μητέρα Παναγία και τους Αγίους της Εκκλησίας και έτσι να συμβάλλουν με την τέχνη τους στην ενδυνάμωση της πίστης των ανθρώπων και στην συνέχιση της Εκκλησιαστικής Πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων