12/04/2024 12/04/2024 Στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων και δράσεων τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, όσο και εκτός αυτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ευλόγησε με την συμμετοχή του την τακτική ετήσια άσκηση ετοιμότητος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, καθώς ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του Ευαγόρα Παλλικαρίδη στο πλαίσιο της Εθνικής Εορτής της Κύπρου (Απελευθερωτικού...
12 Απριλίου, 2024 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 17:56

Ποιμαντικές επισκέψεις και δράσεις του Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις και δράσεις του Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων και δράσεων τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος, όσο και εκτός αυτής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ευλόγησε με την συμμετοχή του την τακτική ετήσια άσκηση ετοιμότητος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, καθώς ετέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του Ευαγόρα Παλλικαρίδη στο πλαίσιο της Εθνικής Εορτής της Κύπρου (Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ Α 1955-1959).

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επίσης προήδρευσε κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Σταμάτη & Ελένης Βαφειαδάκη» και επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά τον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Ιδρύματος, όπου παρακολούθησε μία αξιόλογη εκπαιδευτική δράση σχετικά με την δημιουργία οικολογικής συνείδησης των μικρών παιδιών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ευλόγησε επίσης τα εγκαίνια της Λαογραφικής Έκθεσης του Γυμνασίου Λάρυμνας και επισκέφθηκε και την επιχείρηση «Hellasod» με την οποία η Μητρόπολη Φθιώτιδος ξεκινά μία σημαντική σύμπραξη.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών μεταξύ των ακροάσεων που δέχθηκε τόσο στο Γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία, όσο και στα Ιερά Επισκοπεία Λαμίας αλλά και Ταλαντίου και Λοκρίδος, από κληρικούς, φορείς και απλούς πολίτες, δέχθηκε και εθιμοτυπικές επισκέψεις από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές κ. Μαρία Σπυράκη, κ. Νόνη Δούνια και κ. Νάσο Παπαργυρόπουλο και κ. Κωνσταντίνο Αρβανίτη., καθώς και τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Αρκίτσας του Δήμου Λοκρών κ. Ανάργυρο Μοδιάτη.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Ο Φθιώτιδος Συμεών στο 9ο Οικονομικό Forum των Δελφών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων