26/12/2022 26/12/2022 Σε νοσοκομεία και ορφανοτροφεία της επισκοπικής του περιφέρειας  εόρτασε τα Χριστούγεννα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Συμεών. Με τα αγόρια και τα κορίτσια των δύο ορφανοτροφείων της πόλεως και τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας επέλεξε να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών λαμβάνοντας και προσφέροντας ευχές, αγάπη, ελπίδα και χαμόγελα, αλλά...
26 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2022 - 10:04

Σε νοσοκομεία και ορφανοτροφεία εόρτασε τα Χριστούγεννα ο Φθιώτιδος Συμεών

Διαδώστε:
Σε νοσοκομεία και ορφανοτροφεία εόρτασε τα Χριστούγεννα ο Φθιώτιδος Συμεών

Σε νοσοκομεία και ορφανοτροφεία της επισκοπικής του περιφέρειας  εόρτασε τα Χριστούγεννα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.Συμεών.

Με τα αγόρια και τα κορίτσια των δύο ορφανοτροφείων της πόλεως και τους ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας επέλεξε να περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών λαμβάνοντας και προσφέροντας ευχές, αγάπη, ελπίδα και χαμόγελα, αλλά και ρουμελιώτικες γεύσεις. Τόσο στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όσο και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων του Ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου «Ο Ευαγγελιστής Λουκάς» όσο και στις Κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου ο κ. Συμεών, εκτός από δώρα και ευχές, προσέφερε σε μικρούς και μεγάλους και ειδικές ευλογίες με επίκεντρο τον Όσιο Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ενδιαμέσως επισκέφτηκε με την συνοδεία του τον εορτάζοντα Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Φθιώτιδος κ. Χρήστο Γεωργίου, αλλά και αρκετές ιερατικές οικογένειες εντός και εκτός Λαμίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων