23/06/2021 23/06/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών είχε σήμερα το πρωί την χαρά και την τιμή να δεχθεί στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως τον τ. Υπουργό και Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, με τον οποίο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που...
23 Ιουνίου, 2021 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2021 - 11:57

Στον Φθιώτιδος Συμεών ο τέως Υπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Διαδώστε:
Στον Φθιώτιδος Συμεών ο τέως Υπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών είχε σήμερα το πρωί την χαρά και την τιμή να δεχθεί στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως τον τ. Υπουργό και Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, με τον οποίο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που αφορούν γενικότερα την επικαιρότητα, αλλά και την τοπική μας Εκκλησία.

Ειδικότερα η συνάντηση αφορούσε την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Περιβλέπτου, που αποτελεί ένα όραμα ζωής για τον τ. Υπουργό, που επί των ημερών του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών θα λάβει σάρκα και οστά.

Συζήτησαν εκτενώς για τα θέματα ίδρυσης και επάνδρωσης της Μονής και μάλιστα ο κ. Συμεών ενημέρωσε τον κ. Υπουργό ότι προτίθεται να τοποθετήσει ως πρώτο υπεύθυνο και ηγούμενο της Μονής, άμα τη συστάσει και λειτουργία της, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Παρθένιο Κουκούλη.

Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του για την εξέλιξη αυτή και κατόπιν έθεσε ένα χρονοδιάγραμμα των επόμενων βημάτων για την υλοποίηση αυτού του στόχου, για το ξεκίνημα της Μονής.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων