03/11/2019 03/11/2019 «Θα επισκεφθεί με αγάπη κάθε χωριό και πόλη της Φθιώτιδας» τόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες με την Ένωση Ρουμελιωτών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στον Περισσό. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο...
03 Νοεμβρίου, 2019 - 11:12
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2019 - 11:14

«Θα επισκεφθώ με αγάπη κάθε χωριό και πόλη της Φθιώτιδας»

Διαδώστε:
«Θα επισκεφθώ με αγάπη κάθε χωριό και πόλη της Φθιώτιδας»

«Θα επισκεφθεί με αγάπη κάθε χωριό και πόλη της Φθιώτιδας» τόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες με την Ένωση Ρουμελιωτών στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στον Περισσό.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Αθανάσιος Ραφτόπουλος μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκαν τον Σεβασμιότατο στο γραφείο του Ιερού Ναού όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φυσιογνωμία του συλλόγου και στις προσδοκίες των συμπατριωτών σε όλη τη Φθιώτιδα για το νέο ποιμενάρχη, παρακαλώντας τον Σεβασμιότατο Συμεών να στηρίξει ποιμαντικά τα χωριά.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Ένωση Ρουμελιωτών για τη θερμή υποδοχή και διαβεβαίωσε ότι θα επισκεφθεί με αγάπη κάθε χωριό και πόλη της Φθιώτιδας και θα είναι ο ίδιος επικεφαλής της ποιμαντικής πορείας σε όλο το νομό.

Στη συνάντηση συμμετείχε η πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της Υπάτης Φθιώτιδας οι Αινιάνες κ. Μαρία Λαϊνά η οποία αναφέρθηκε με τη σειρά της στη μεγάλη χαρά να υποδεχθούν τον κ. Συμεών με την πρώτη ευκαιρία στη μαρτυρική πόλη της Φθιώτιδας.

Σε ένδειξη αγάπης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών δώρησε στον Σεβασμιότατο επιστήθιο, παλαιοχριστιανικό Σταύρο, ευχόμενο «…καλλικαρπη, ανέφελη και πνευματοφορα ποιμαντορία….».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων