29/02/2020 29/02/2020 Αρχικά ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Διευθυντού της ΔΕΥΑΛ κ. Ιωάννου Θεοδωρακοπούλου και του Διοικητικού Συμβουλίου, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της ΔΕΥΑΛ, παρουσία του κ. Δημάρχου, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και όλου του προσωπικού της ΔΕΥΑΛ. Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε πατρικώς,...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:13

Τις τελευταίες πίτες έκοψε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών

Διαδώστε:
Τις τελευταίες πίτες έκοψε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών

Αρχικά ο Σεβασμιώτατος, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου, του Διευθυντού της ΔΕΥΑΛ κ. Ιωάννου Θεοδωρακοπούλου και του Διοικητικού Συμβουλίου, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της ΔΕΥΑΛ, παρουσία του κ. Δημάρχου, σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και όλου του προσωπικού της ΔΕΥΑΛ.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ευχήθηκε πατρικώς, υγεία, την από Θεού δύναμη στο σπουδαίο έργο της ΔΕΥΑΛ, καθώς και διάθεση για εργασία, προς όφελος των πολιτών της Λαμίας.

Το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Motel «Xalvantzis», το οποίο ευρίσκεται στην Εθνική οδό Λαμίας – Μπράλου, όπου κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του Δ. Δ. Δαμάστας κ. Ιωάννου Χαλβαντζή, σε μια ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα του χωριού και απηύθυνε πατρικές ευχές αγάπης και ευχαριστιών για την ευγενική πρόσκληση. Ιδιαιτέρως ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους νέους του χωριού, οι οποίοι με αισθήματα ενθουσιασμού και αγάπης υποδέχθηκαν αλλά και πλαισίωσαν τον Σεβασμιώτατο καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας του στην εκδήλωση.

Ο Σεβασμιώτατος πρότεινε στους νέους, μετά το Άγιο Πάσχα, να διοργανώσουν ένα βράδυ μία συνάντηση, ώστε να βρεθούν για φαγητό όλοι μαζί παρέα, μια πρόταση, η οποία έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και πολύ ενθουσιασμό.

Ο Σεβασμιώτατος την Παρασκευή Φεβρουαρίου το πρωί, μετέβη στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας, όπου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Προέδρου κ. Νικολάου Τσεκούρα Α/σμου ε.α και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας για το Ν. Φθιώτιδος, ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα της Ενώσεως.

Ο Πρόεδρος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγιαστική παρουσία του και του προσέφερε τιμής ένεκεν την πλακέτα της Ενώσεως, συνοδευόμενη από ευχές για μακροημέρευση, υγεία και μια ευλογημένη Ποιμαντορία στην ιστορική Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη της Ενώσεως για την τιμητική διάκριση και μεταξύ των ευχών, τις οποίες και πατρικώς έδωσε προς όλους, χαρακτηριστικά σημείωσε:

«Εύχομαι να είστε πάντοτε ιπτάμενοι, όχι από ελαφρότητα και επιπολαιότητα, αλλά από υψηλά οράματα και υψηλά ιδανικά».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων