27/02/2021 27/02/2021 Την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών του στο πρώτο τετράμηνο του νέου σχολικού έτους θα πραγματοποιήσει το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 1 Μαρτίου 2021, η Διεύθυνση του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου –Λυκείου Λαμίας . Η εν λόγω βράβευση γίνεται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας κ. Συμεών, τηρώντας την δέσμευση του κατά την διάρκεια του...
27 Φεβρουαρίου, 2021 - 16:01
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2021 - 15:00

Βραβεύει τους αριστεύσαντες το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Διαδώστε:
Βραβεύει τους αριστεύσαντες το Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Την βράβευση των αριστευσάντων μαθητών του στο πρώτο τετράμηνο του νέου σχολικού έτους θα πραγματοποιήσει το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, 1 Μαρτίου 2021, η Διεύθυνση του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου –Λυκείου Λαμίας .

Η εν λόγω βράβευση γίνεται για πρώτη φορά με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδας κ. Συμεών, τηρώντας την δέσμευση του κατά την διάρκεια του αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς

Η Ανακοίνωση :

«Τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 και ώρα 12:45΄, στον εξωτερικό αύλειο χώρο του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των αριστευσάντων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου κατά το Α΄ τετράμηνο, σχολικού έτους 2020-2021, λαμβάνοντας υπόψη τα έκτακτα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Η εν λόγω βράβευση γίνεται για πρώτη φορά και αποτελεί ευγενική πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος και Προέδρου της Σχολικής μας Εφορείας κ.κ. Συμεών. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας και τη στήριξη που προσφέρετε διαχρονικά στο Σχολείο μας, σας προσκαλούμε να καλύψετε την εν λόγω τελετή. Θεωρούμε ότι τέτοιους είδους πρωτοβουλίες λειτουργούν θετικά προς την κατεύθυνση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών και της προόδου των Σχολείων.»

πηγή: ilamia.gr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων