19/02/2020 19/02/2020 Την εβδομάδα αυτή με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Θεοκτίστου, αρκετοί μοναχοί και μοναχές από τα μοναστήρια του Τρικόρφου, αλλά και κληρικοί της Δωρίδος πρόσφεραν αίμα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ). Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο που απέστειλε μοναχούς και κληρικούς για να προσφέρουν το αίμα...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:27
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 15:29

Μοναχοί και Μοναχές έδωσαν αίμα για καλό σκοπό

Διαδώστε:
Μοναχοί και Μοναχές έδωσαν αίμα για καλό σκοπό

Την εβδομάδα αυτή με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Θεοκτίστου, αρκετοί μοναχοί και μοναχές από τα μοναστήρια του Τρικόρφου, αλλά και κληρικοί της Δωρίδος πρόσφεραν αίμα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο που απέστειλε μοναχούς και κληρικούς για να προσφέρουν το αίμα τους για τη σωτηρία των συνανθρώπων τους. Ευχήθηκε κι άλλες Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας να μιμηθούν το παράδειγμα της Μητροπόλεως Φωκίδος.

Μετά την αιμοδοσία το Νοσοκομείο πρόσφερε γεύμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων