07/09/2020 07/09/2020 Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος στα πλαίσια της ποιμαντικής διακονίας για την χριστιανική αναγέννηση του νομού, επισκέφθηκε ακόμα μια κωμόπολη της Φωκίδος, το Πολύδροσο. Το πρωί της Κυριακής χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πολυδρόσου, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού...
07 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2020 - 10:54

Ο Μητροπολίτης Φωκίδος στο Πολύδροσο 

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φωκίδος στο Πολύδροσο 

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος στα πλαίσια της ποιμαντικής διακονίας για την χριστιανική αναγέννηση του νομού, επισκέφθηκε ακόμα μια κωμόπολη της Φωκίδος, το Πολύδροσο.

Το πρωί της Κυριακής χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πολυδρόσου, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου.


Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον εκκλησιασμό των χριστιανών και τι ρόλο παίζει στη ζωή μας. Ο εκκλησιασμός δεν γίνεται μόνο για προσευχή είτε ατομική είτε ομαδική, αλλά κατά κύριο λόγο γίνεται για την ένωσή μας και την άμεση επικοινωνία μας με τον Ιησού Χριστό. Αυτό γίνεται μέσω της Θείας Κοινωνίας, όπου ο πιστός προσέρχεται προετοιμασμένος για την Θεία Κοινωνία μέσω του Ιερού Μυστηρίου της Ιεράς Εξομολογήσεως.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων