13/04/2021 13/04/2021 Με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι χρόνων, τη φετινή χρονιά, Αρχιερατικής Διακονίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου η Ιερά Μητρόπολη εξέδωσε έναν επετειακό τόμο. Ο τόμος έχει τίτλο «20 Χρόνια… με την αύρα του Ευρίπου» και περιέχει κείμενα και απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου. Το βιβλίο προλογίζει ο Πρωτοσύγκελλος της Ι....
13 Απριλίου, 2021 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 21:32

«20 χρόνια… με την αύρα του Ευρίπου»

Διαδώστε:
«20 χρόνια… με την αύρα του Ευρίπου»

Με αφορμή την συμπλήρωση είκοσι χρόνων, τη φετινή χρονιά, Αρχιερατικής Διακονίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσοστόμου η Ιερά Μητρόπολη εξέδωσε έναν επετειακό τόμο.

Ο τόμος έχει τίτλο «20 Χρόνια… με την αύρα του Ευρίπου» και περιέχει κείμενα και απομαγνητοφωνημένες ομιλίες του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου.

Το βιβλίο προλογίζει ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Ευσταθίου. Όπως, μεταξύ άλλων, σημειώνει στον πρόλογό του ο π. Νικόδημος «πραγματικά, όσο ακούει (και διαβάζει) κανείς τον Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο αισθάνεται αυτή τη δροσιά, αυτή την αύρα. Αισθάνεται τη «γοητεία του άμβωνα». Θα έλεγα πως ο Σεβασμιώτατος υπαινίσσεται αυτή την σύσταση: «Λιγότερο ρητορική, απλή γλώσσα και πολλή κατήχηση», γι’ αυτό και είναι «διδακτικός και εποικοδομητικός».

Η κεντρική διάθεση του Βιβλίου γίνεται από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Το Αρχονταρίκι των βιβλιοφίλων».

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Αβάντων 32, 341 32 Χαλκίδα

τηλ.: 2221079217

e-mail: [email protected]

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων