17/01/2020 17/01/2020 Το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, κατευθυνόμενος στην Ιστιαία για την πανήγυρη του πολιούχου της, Αγίου Αθανασίου, χοροστάτησε στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχριών, ιερουργούντων του οικείου Εφημερίου, Πρεσβ. Αντωνίου Τσούπρου και του Εφημερίου Μετοχίου, Πρεσβ. Ιωάννου Στάμου. Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 15:48

Αναφώνησαν “Άξιος” για τον νέο Οικονόμο σε χωριό της Εύβοιας

Διαδώστε:
Αναφώνησαν “Άξιος” για τον νέο Οικονόμο σε χωριό της Εύβοιας

Το πρωί της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, κατευθυνόμενος στην Ιστιαία για την πανήγυρη του πολιούχου της, Αγίου Αθανασίου, χοροστάτησε στον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στην Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεχριών, ιερουργούντων του οικείου Εφημερίου, Πρεσβ. Αντωνίου Τσούπρου και του Εφημερίου Μετοχίου, Πρεσβ. Ιωάννου Στάμου.

Ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο με αναφορές στον βίο του Μεγάλου Αντωνίου και επαίνεσε όλους τους εκκλησιασθέντες ενορίτες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Κεχριών, που εκκλησίασαν τους μικρούς μαθητές. Κλείνοντας την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε πατρικά στον εορτάζοντα π. Αντώνιο, επισημαίνοντας την δεκαπενταετή ιερατική του διακονία και τον χειροθέτησε Οικονόμο.

Οι Πιστοί, αναφωνώντας το «Άξιος», συμμετείχαν ενεργά στην τιμητική αναγνώριση του Ιερέα τους από τον Ποιμενάρχη τους και εξέφρασαν την χαρά τους προς εκείνον για την επίσκεψή του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων