14/06/2024 14/06/2024 Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου-Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Χαλκίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα. Τον κ. Κυρίζογλου συνόδευσαν, στην επίσκεψή του προς τον Σεβασμιώτατο, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ....
14 Ιουνίου, 2024 - 12:02

Επίσκεψη του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρος Κυρίζογλου-Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, με την ευκαιρία της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. στη Χαλκίδα, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα.

Τον κ. Κυρίζογλου συνόδευσαν, στην επίσκεψή του προς τον Σεβασμιώτατο, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα και η σύζυγός του κ. Σωτηρία Κυρίζογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων