22/07/2023 22/07/2023 Με λαμπρότητα ορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Μαρίας της Μαγδαληνής και Μυροφόρου και Μαρκέλης στο φερώνυμο εξωκλήσι στην ορεινή Άνω Σέτα του Δήμου Ερέτριας. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία συλλειτούργησαν ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Κουσερής – εφημέριος Θαρρουνίων επαρχίας Αλιβερίου – της γείτονος...
22 Ιουλίου, 2023 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2023 - 17:13

Η Εορτή της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής και της Αγ, Μαρκέλας στην Άνω Σέτα

Διαδώστε:
Η Εορτή της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής και της Αγ, Μαρκέλας στην Άνω Σέτα

Με λαμπρότητα ορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Μαρίας της Μαγδαληνής και Μυροφόρου και Μαρκέλης στο φερώνυμο εξωκλήσι στην ορεινή Άνω Σέτα του Δήμου Ερέτριας.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και την κυριώνυμο ημέρα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην οποία συλλειτούργησαν ο Πρεσβύτερος Γεώργιος Κουσερής – εφημέριος Θαρρουνίων επαρχίας Αλιβερίου – της γείτονος Ιεράς Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου και ο Σακελλάριος Δημήτριος Αργύρης εφημέριος ενοριών Άνω και Κάτω Σέτας και Άνω Βάθειας με την συμμετοχή των πιστών που τίμησαν την εορτή.

Πριν την απόλυση ο π. Δημήτριος ομίλησε και αναφέρθηκε στον βίο της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής και της Αγίας Μαρκέλης.

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων