21/04/2021 21/04/2021 Μετά τη διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για κορωνοϊό (COVID-19), εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος βρέθηκε θετικός (αν και ασυμπτωματικός). Με αίσθημα ευθύνης, η Ιερά Μητρόπολη προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνεργαζόμενη με την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, και ενημερώνει τον ευσεβή λαό πως για προληπτικούς λόγους τα Γραφεία της θα παραμείνουν...
21 Απριλίου, 2021 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 21:30

Μητρόπολη Χαλκίδος: «Εντείνετε τις προσευχές σας»

Διαδώστε:
Μητρόπολη Χαλκίδος: «Εντείνετε τις προσευχές σας»

Μετά τη διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για κορωνοϊό (COVID-19), εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος βρέθηκε θετικός (αν και ασυμπτωματικός).

Με αίσθημα ευθύνης, η Ιερά Μητρόπολη προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνεργαζόμενη με την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, και ενημερώνει τον ευσεβή λαό πως για προληπτικούς λόγους τα Γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά από Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 έως και 23 Απριλίου.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος καλεί όλους να εντείνουν τις προσευχές τους, ώστε να απαλλαγεί η πατρίδα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος από τον πειρασμό της λοιμικής αυτής νόσου και δεν παραλείπει να υπενθυμίσει για μία ακόμη φορά, την ανάγκη ακριβούς τηρήσεως των θεσπισθέντων υγειονομικών διατάξεων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων