14/08/2019 14/08/2019 Κοντά στους πυροπαθείς αποφάσισε να βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος άλλαξε το πρόγραμμά του και αναμένεται να λειτουργήσει στις εκκλησίες των χωριών που απειλήθηκαν. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Ανακοινούται, εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ότι λόγω της ενσκηψάσης φοβερής πυρκαϊάς στην περιοχή των Μεσσαπίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος...
14 Αυγούστου, 2019 - 12:35

Ο Μητρ. Χαλκίδος τιμά την Παναγία στα «καμμένα»

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Χαλκίδος τιμά την Παναγία στα «καμμένα»

Κοντά στους πυροπαθείς αποφάσισε να βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο οποίος άλλαξε το πρόγραμμά του και αναμένεται να λειτουργήσει στις εκκλησίες των χωριών που απειλήθηκαν.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Ανακοινούται, εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ότι λόγω της ενσκηψάσης φοβερής πυρκαϊάς στην περιοχή των Μεσσαπίων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος τροποποίησε το λειτουργικό του πρόγραμμα για την Εορτή της Παναγίας (14 και 15 Αυγούστου), ώστε να ευρεθεί κοντά στους πυροπαθείς κατοίκους της περιοχής.

Έτσι, σήμερα παραμονή της Παναγίας (14 Αυγούστου 2019 και ώρα 07:30μ.μ.) θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού της Εορτής στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ.

Και αύριο το πρωί (15 Αυγούστου 2019 και ώρα 07:30π.μ.) θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ΠΛΑΤΑΝΑΣ.

Ανήμερα της Εορτής καί ώρα 07:30μ.μ. θα προστεί της Εσπερινής Ιεράς Ακολουθίας στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ ΨΑΧΝΩΝ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων