30/05/2024 30/05/2024 Αντίθετος στην ενδεχόμενη κατάργηση της της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος. Με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο Σεβασμιώτατος εκφράζει ευθέως την αντίθεσή του και την παράκλησή του να μην επαληθευθεί η είδηση. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, «ο...
30 Μαΐου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024 - 22:32

Παρέμβαση του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου για το κλείσιμο της ΔΟΥ Χαλκίδος

Διαδώστε:
Παρέμβαση του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου για το κλείσιμο της ΔΟΥ Χαλκίδος

Αντίθετος στην ενδεχόμενη κατάργηση της της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

Με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο Σεβασμιώτατος εκφράζει ευθέως την αντίθεσή του και την παράκλησή του να μην επαληθευθεί η είδηση.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, «ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος εξεπλάγη δυσάρεστα, με την διάδοση της πληροφορίας, ότι σχεδιάζεται η κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδος και απευθύνθηκε με προσωπική του επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, στην οποία εκφράζει ευθέως την αντίθεσή του και την παράκλησή του να μην επαληθευθεί η είδηση, αφού το ενδεχόμενο εφαρμογής μιας τέτοιας ενέργειας θα υποβαθμίσει τον τόπο και θα υποβάλλει, αναιτίως, σε απερίγραπτες ταλαιπωρίες τους κατοίκους και τους εργαζομένους στην Υπηρεσία αυτή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων