22/10/2019 22/10/2019 Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων των ΚΖ΄ Δημητρίων του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος και με τη συνεργασία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της εκπομπής «Χθες και Σήμερα» υπό την διεύθυνση της κ. Νίας Κομπορόζου με κύριο θέμα την παρουσίαση της δράσης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Την εκδήλωση άνοιξε ο...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 10:18

ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση για την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού

Διαδώστε:
ΧΑΛΚΙΔΑ: Εκδήλωση για την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού

Στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων των ΚΖ΄ Δημητρίων του Μητροπολιτικού Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Χαλκίδος και με τη συνεργασία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της εκπομπής «Χθες και Σήμερα» υπό την διεύθυνση της κ. Νίας Κομπορόζου με κύριο θέμα την παρουσίαση της δράσης Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Αρχιμ. Αιμιλιανός Χρήστου, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό στην εκδήλωση αυτή και ευχαρίστησε τους συντελεστές και όλους για την παρουσία τους.

Στη σκηνή ανέβηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Χθες και Σήμερα» κ. Νια Κομπορόζου, κ. Αλέκα Σίδερη και κ. Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης, οι οποίοι κάλεσαν τους δυο προσκεκλημένους κ. Αντώνιο Αυγερινό, πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου, από την Αθήνα, και τον κ. Ιωάννη Δεληγιάννη, πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος του Ε.Ε.Σ. Χαλκίδος, οι οποίοι παρουσίασαν την ζωή και την δράση του Ερυθρού Σταυρού. Στο τέλος της εκδήλωσης η Χορωδία – Ορχήστρα του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Δροσιάς Χαλκίδος, με τη διεύθυνση της κ. Αικατερίνης Ρούσου παρουσίασε τραγούδια.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος φανερά ενθουσιασμένος ο οποίος συνεχάρη τον Αρχιμ. Αιμιλιανό για την πρωτοβουλία συνεργασίας με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της εκπομπής και εξήρε τον σπουδαίο ρόλο του Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος βοηθά και την τοπική μας Εκκλησία στις Κατασκηνώσεις, στο Γηροκομείο και στην πανήγυρη του Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, ενώ μίλησε για τον εθελοντισμό και την προσφορά του στους μετανάστες.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων