02/04/2024 02/04/2024 Την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 ,επέστρεψε με κάθε λαμπρότητα στην Ύδρα από την Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου. Την Τιμία Κάρα μετέφερε ο προϊστάμενος του Ι.Ναού Ευαγγελιστρίας Πρωτ. π. Γεώργιος Γεωργακόπουλος μετά του εφημερίου π. Ανδρέα, και την συνόδευσαν ευλαβώς δεκάδες προσκυνητών της ενορίας. Η υποδοχή...
02 Απριλίου, 2024 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2024 - 9:41

Επέστρεψε στην Ύδρα η Τιμία Κάρα του Αγίου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου

Διαδώστε:
Επέστρεψε στην Ύδρα η Τιμία Κάρα του Αγίου Νεομάρτυρα Κωνσταντίνου

Την Δευτέρα 1η Απριλίου 2024 ,επέστρεψε με κάθε λαμπρότητα στην Ύδρα από την Ενορία της Ευαγγελιστρίας Πειραιώς η Τιμία Κάρα του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου.

Την Τιμία Κάρα μετέφερε ο προϊστάμενος του Ι.Ναού Ευαγγελιστρίας Πρωτ. π. Γεώργιος Γεωργακόπουλος μετά του εφημερίου π. Ανδρέα, και την συνόδευσαν ευλαβώς δεκάδες προσκυνητών της ενορίας.

Η υποδοχή έγινε στον Λιμένα της Νήσου από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτ. π. Ακίνδυνο Δαρδανό, με την συμμετοχή εκπροσώπων των αρχών της Νήσου, τμήματος χορευτικού του Υ.Ν.Ο ,ανδρών του Λιμεναρχείου και πολλών πιστών.

Ακολούθησε η Ι. Παράκληση προς τον Άγιο και δεξίωση στον Νάρθηκα του Καθεδρικού Ναού Ύδρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων