28/08/2021 28/08/2021 Η μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, πολιούχου και προστάτου της πόλεως Κρανιδίου, θα εορτασθεί στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, το Σάββατο 28 και τη Κυριακή 29 Αυγούστου. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:  Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ποδρόμου Κρανιδίου, το Σάββατο...
28 Αυγούστου, 2021 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2021 - 12:49

Η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Κρανίδι

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στο Κρανίδι

Η μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, πολιούχου και προστάτου της πόλεως Κρανιδίου, θα εορτασθεί στον φερώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, το Σάββατο 28 και τη Κυριακή 29 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής: 

Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ποδρόμου Κρανιδίου, το Σάββατο 28 Αυγούστου στις 7:00μ.μ, χοροστατούντος του Σεβαμασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας κ. Εφραίμ.

Νωρίτερα, κατά τις 5:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Μικρός Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Ανήμερα της εορτής, στις 29 Αυγούστου, θα λάβει χώρα Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα τελεσθεί μεθεόρτιος Εσπερινός, όπου και θα ψαλούν τα Εγκώμια του Τιμίου Προδρόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων