11/12/2021 11/12/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ Εφραίμ ιερούργησε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, όπου και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Γεωργίου Κανακάρη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με λόγους παραινετικούς και πατρικούς για το χάρισμα της Ιερωσύνης με αφορμή τη χειροτονία. Από την πλευρά...
11 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2021 - 16:05

Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Ύδρας στο Κρανίδι

Διαδώστε:
Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Ύδρας στο Κρανίδι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ Εφραίμ ιερούργησε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, όπου και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Γεωργίου Κανακάρη.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με λόγους παραινετικούς και πατρικούς για το χάρισμα της Ιερωσύνης με αφορμή τη χειροτονία.

Από την πλευρά του, ο π. Γεώργιος στην συγκινητική ομιλία του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσυγκέλλο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Δαρδανό , τον πνευματικό του πατέρα Αρχιμ. π. Χριστόφορο Καραβία Αρχιερατικό Επίτροπο Κρανιδίου, την σύζυγο του και όλους όσοι παρέστησαν στην χαρά του.

Τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα εκ της πανδημίας.

ΑΞΙΟΣ!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων