08/05/2022 09/05/2022 Η Ιερά Βασιλική, Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού στην Πάτμο γιόρτασε σήμερα το πρωί με Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και χθες το βράδυ με Ιερά Αγρυπνία τη σύναξη της αγίας κόνεως της εκπορευομένης εκ του τάφου του Ιωάννου του Θεολόγου.  Της Ευγενίας Δίτσα Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Ηγούμενος της...
08 Μαΐου, 2022 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2022 - 0:49

Η Πάτμος τίμησε τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο (φωτό+βίντεο)

Διαδώστε:
Η Πάτμος τίμησε τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο (φωτό+βίντεο)

Η Ιερά Βασιλική, Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού στην Πάτμο γιόρτασε σήμερα το πρωί με Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και χθες το βράδυ με Ιερά Αγρυπνία τη σύναξη της αγίας κόνεως της εκπορευομένης εκ του τάφου του Ιωάννου του Θεολόγου

Της Ευγενίας Δίτσα

Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Πέντες, ενώ χθες το βράδυ στην Ιερά Αγρυπνία λειτούργησε ο αδελφός της Μονής, Αρχιμανδρίτης π. Βαρθολομαίος Σιαρλής.

Στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου τελέστηκε, επίσης, πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε και κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γάνου και Χώρας κ. Αμφιλόχιος.

Φωτογραφίες-Βίντεο: Νικόλαος Κουντούρης και Ειρήνη Στέλλα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων