26/09/2018 11/10/2018 Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης μηνός Ιουλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού όρισε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής, ο οποίος ως γνωστόν βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της ανείπωτης τραγωδίας, ως Κέντρο συλλογής και διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες . Στο πλαίσιο αυτό...
26 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 10:45

Ι.Μ.Κηφισίας: Συνεχίζεται η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Μάτι

Διαδώστε:
Ι.Μ.Κηφισίας: Συνεχίζεται η διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Μάτι

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες της καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης μηνός Ιουλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου και Ωρωπού όρισε τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι Αττικής, ο οποίος ως γνωστόν βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της ανείπωτης τραγωδίας, ως Κέντρο συλλογής και διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες .

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και συντονιστής του Κέντρου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος Εριφιλίδης, προσέφερε ως δωρεά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην Ε΄ Κατασκήνωση του Δήμου Μαραθώνος, για την κάλυψη των αναγκών των πυροπλήκτων που φιλοξενούνται εκεί. Την ανωτέρω φιλάνθρωπη προσφορά του Ιερού Ναού παρέλαβαν εκ μέρους των πυροπλήκτων η Συντονίστρια της Ε΄ Κατασκήνωσης, κ. Χρυσούλα Κώτση, και η Επιμελήτρια, κ. Χρυσάνθη Μουχταροπούλου, μετά των οποίων υπεγράφη μάλιστα και Πρακτικό Παραλαβής αγαθών – Δωρεά από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μάτι Αττικής.

Επίσης, η Ιερά Μητρόπολις Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου της Εκκλησίας της Κρήτης προέβη στη δωρεά ικανής ποσότητας ελαιολάδου προς την Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των εμπεριστάτων πυροπλήκτων αδελφών μας στις περιοχές Μάτι και Νέος Βουτζάς Αττικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων