19/09/2018 19/09/2018 Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί στον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Νικήτα, που βρίσκεται στην Κορώνεια, τελέστηκε Θεία Λειτουργία συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν πολλοί πιστοί από την Κορώνεια και την γύρω περιοχή. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στα Σκούρτα, όπου τέλεσε...
19 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:02

Θυρανοίξια της Ζωοδόχου Πηγής στην Κορώνεια

Διαδώστε:
Θυρανοίξια της Ζωοδόχου Πηγής στην Κορώνεια

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί στον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Νικήτα, που βρίσκεται στην Κορώνεια, τελέστηκε Θεία Λειτουργία συμπροσευχομένου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεωργίου. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν πολλοί πιστοί από την Κορώνεια και την γύρω περιοχή.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος μετέβη στα Σκούρτα, όπου τέλεσε τα θυρανοίξια Ιερού Ναού που ανήγειραν οι κ.κ. Γκίκας και Μπρετσάς και αφιέρωσαν στη Ζωοδόχο Πηγή και την Αγία Αναστασία. Στην ακολουθία των θυρανοιξίων συμμετείχαν πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους η χάρη του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού να αγιάζει όλους και να μας δίνει δύναμη και η Παναγία στην οποία είναι αφιερωμένος ο Ναός να μεσιτεύει στο Υιό της για όλους.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Ιερό Ησυχαστήριο Αναλήψεως του Κυρίου στα Σκούρτα και τον ασθενούντα Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τανάγρας κ.Πολύκαρπο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων