21/11/2018 21/11/2018 Στο πανηγυρίζον Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Επισκοπείο Άρτης, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα, ετελέσθη Δισαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου. Στο Κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, ετόνισε ότι η Θεοτόκος προσεφέρθη στον Θέο και στην σωτηρία των ανθρώπων. Και...
21 Νοεμβρίου, 2018 - 9:23

Δισαρχιερατικός Εσπερινός στο Επισκοπείο Άρτης

Διαδώστε:
Δισαρχιερατικός Εσπερινός στο Επισκοπείο Άρτης

Στο πανηγυρίζον Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο Επισκοπείο Άρτης, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα, ετελέσθη Δισαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου.

Στο Κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, ετόνισε ότι η Θεοτόκος προσεφέρθη στον Θέο και στην σωτηρία των ανθρώπων. Και έτσι, αξιώθηκε, να φθάσει στην υψίστη καταξίωση, να γίνει Μητέρα του Θεού και όλων των ανθρώπων. Έγινε «μετά Θεόν Θεός». Η προσφορά μας στον Θεό και στον συνάνθρωπο είναι η μόνη οδός για την ολοκλήρωσή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων