30/11/2018 30/11/2018 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Άρτης. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του εορτάζοντος Αγίου, τονίζοντας ότι αγάπη προς τον Θεό είναι η υπακοή στο Θείο θέλημα και μίμηση...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2018 - 16:21

Η Άρτα τίμησε τον Άγιο Ανδρέα

Διαδώστε:
Η Άρτα τίμησε τον Άγιο Ανδρέα

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου πόλεως Άρτης.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στον βίο του εορτάζοντος Αγίου, τονίζοντας ότι αγάπη προς τον Θεό είναι η υπακοή στο Θείο θέλημα και μίμηση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού. Όπως και ο εορτάζων Άγιος Απόστολος Ανδρέας ακολούθησε Τον Διδάσκαλό Του και τον μιμήθηκε ακόμη και στον σταυρικό θάνατο.

Πλήθος πιστών προσήλθε στον Ιερό Ναό προκειμένου να συμμετάσχει στην Θεία Λειτουργία και να προσκυνήσει απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ανδρέα, το οποίο φυλάσσεται στην ενορία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων