12/10/2018 12/10/2018 Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, το απόγευμα, επί τη 21η επετείω της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, ετελέσθη Πανηγυρικός Εσπερινός, στον φερώνυμο του Αγίου Ναό, στην Άρτα, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος...
12 Οκτωβρίου, 2018 - 9:50

Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Μαξιμου του Γραικού

Διαδώστε:
Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Μαξιμου του Γραικού

Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, το απόγευμα, επί τη 21η επετείω της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, ετελέσθη Πανηγυρικός Εσπερινός, στον φερώνυμο του Αγίου Ναό, στην Άρτα, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου και συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών πρώην Άρτης κ. Ιγνατίου και Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης, στο εμπνευσμένο Κήρυγμά του, ανεφέρθη στην αγωνιστικότητα του τιμωμένου Αγίου και ετόνισε την ανάγκη τέτοιων προσωπικοτήτων και στην εποχή μας, προκειμένου να αποτελούν κινητήριο δύναμη για έξοδο από την παρακμή.

Στο πέρας του Εσπερινού ελιτανεύθη η Ιερά Εικόνα και το Τίμιο Λείψανο του Αγίου στην, πέριξ του Ιερού Ναού, περιοχή του Τριγώνου Άρτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων