02/12/2018 02/12/2018 Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, το ευρισκόμενο εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.   Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης,...
02 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:05

Πανηγύρισε τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη η Άρτα

Διαδώστε:
Πανηγύρισε τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη η Άρτα

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, το απόγευμα, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, το ευρισκόμενο εντός του Ιερού Ναού του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

 

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, το πρωΐ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης, ετελέσθη Αρχιερατική θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, ετόνισε την ελπίδα, που εμπνέει στους Χριστιανούς, ο Όσιος Πορφύριος. Ο άνθρωπος, που αγωνίστηκε, στις δικές μας ημέρες, τόσο στην κοινωνία της ερήμου του Άθωνα, όσο και στην ερημιά της μεγαλούπολης των Αθηνών. Ιδού η ελπίδα, που μας εμπνέει ο Όσιος Πορφύριος: Αν υπάρχει διάθεση για αγώνα, ο άνθρωπος μπορεί να ολοκληρωθεί, σε κάθε τόπο και σε κάθε εποχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων