12/10/2022 12/10/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός, για την 25η επέτειο της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, τελέστηκε χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022,  στον φερώνυμο του Αγίου Ναό, στην Άρτα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη...
12 Οκτωβρίου, 2022 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 10:26

Πανηγυρικός Εσπερινός για την 25η επέτειο Μετακομιδής Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός για την 25η επέτειο Μετακομιδής Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικός Εσπερινός, για την 25η επέτειο της Μετακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, τελέστηκε χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022,  στον φερώνυμο του Αγίου Ναό, στην Άρτα, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος και συγχοροστατούντος του Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνα για την παρουσία του και ο Μητροπολίτης Λαγκαδά ευχήθηκε “να πολιτογραφηθούμε στην Ουράνια Πατρίδα”.

Στο πέρας του Εσπερινού, λιτανεύτηκε η Εικόνα και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, στους γύρω από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό δρόμους της Άρτας.

 

Διαβάστε επίσης: 12 Οκτωβρίου 1997: 25 χρόνια από την μετακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην Άρτα (φωτό/βίντεο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων