03/08/2020 03/08/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης τιμά τον Άγιο Καλλίνικο, Επίσκοπο Εδέσσης, τελώντας την πρώτη του γιορτή μετά την αγιοκατάταξή του στον Μητροπολιτικό Ναό. Η μνήμη του Αγίου θα τιμάται στις 8 Αυγούστου εκάστου έτους. Έτσι, η Ιερά Μητρόπολη Άρτης ανακοίνωσε ότι θα τελέσει την εορτή του νέου Αγίου της εκκλησίας μας στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου...
03 Αυγούστου, 2020 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2020 - 14:47

Α΄ Πανήγυρις Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης στην Άρτα

Διαδώστε:
Α΄ Πανήγυρις Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης στην Άρτα

Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης τιμά τον Άγιο Καλλίνικο, Επίσκοπο Εδέσσης, τελώντας την πρώτη του γιορτή μετά την αγιοκατάταξή του στον Μητροπολιτικό Ναό. Η μνήμη του Αγίου θα τιμάται στις 8 Αυγούστου εκάστου έτους. Έτσι, η Ιερά Μητρόπολη Άρτης ανακοίνωσε ότι θα τελέσει την εορτή του νέου Αγίου της εκκλησίας μας στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου το Γραικού, αρχής γενομένης από τον πανηγυρικό Εσπερινό στις 7 μ.μ. της 7ης Αυγούστου. Την επομένη (8 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο) θα γίνει και ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία επί τη εορτή του Αγίου Καλλινίκου. Και τις δύο ημέρες θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων