31/03/2023 31/03/2023 Το  Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στην πόλη της Άρτας, στον πρώτο όροφο του παλαιού Νοσοκομείου Άρτας. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ,ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η Υφυπουργός Υγείας  Ζωή Ράπτη. Παρέστησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος...
31 Μαρτίου, 2023 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 21:31

Αγιασμός εγκαινίων Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στην Άρτα

Διαδώστε:
Αγιασμός εγκαινίων Κέντρου Ημέρας για άτομα με άνοια στην Άρτα

Το  Κέντρο Ημέρας για άτομα με άνοια εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 στην πόλη της Άρτας, στον πρώτο όροφο του παλαιού Νοσοκομείου Άρτας.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ,ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η Υφυπουργός Υγείας  Ζωή Ράπτη.
Παρέστησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος, η Βουλευτής Άρτας και πρώην Υπουργός κα Όλγα Γεροβασίλη, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης και άλλοι εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.
Το Κέντρο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη Κινητή Μονάδα προκειμένου να παρεμβαίνει εντός κι εκτός πόλης σε ασθενείς με άνοια που αδυνατούν να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων