30/10/2023 30/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε χθες τον Αγιασμό, επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους καθηγητές και ευχήθηκε στους μαθητές να μαθητεύσουν, όχι μόνο στην τέχνη και στην τεχνική της Βυζαντινής και...
30 Οκτωβρίου, 2023 - 18:33
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2023 - 17:01

Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Άρτης

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Άρτης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος τέλεσε χθες τον Αγιασμό, επί τη ενάρξει των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους καθηγητές και ευχήθηκε στους μαθητές να μαθητεύσουν, όχι μόνο στην τέχνη και στην τεχνική της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μουσικής, αλλά κυρίως στο ήθος και στον τρόπο, της προς τον Θεό Λατρείας.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων