08/02/2024 08/02/2024 Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου. Κατά την διάρκεια του Ευχελαίου, θα τεθούν σε προσκύνηση αποτμήματα λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού, του Αγίου Νεκταρίου, της Αγίας Γαβριηλίας, του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, του Αγίου Εφραίμ του...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 12:06

«Άγιοι Σήμερα;»

Διαδώστε:
«Άγιοι Σήμερα;»

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού, θα τελεσθεί το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Κατά την διάρκεια του Ευχελαίου, θα τεθούν σε προσκύνηση αποτμήματα λειψάνων του Αγίου Λουκά του Ιατρού, του Αγίου Νεκταρίου, της Αγίας Γαβριηλίας, του Αγίου Αθανασίου του Χαμακιώτου, του Αγίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου και του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου, τα οποία θα κομίσει στην πόλη μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Αμέσως μετά, στο υπόγειο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Μαξίμου του Γραικού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, κατά την οποία θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, με θέμα: «Άγιοι σήμερα;»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων