16/04/2023 16/04/2023 Το Μέγα Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Αναστάσεως και ακολούθως η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε κόκκινα αυγά...
16 Απριλίου, 2023 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2023 - 12:35

Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης

Το Μέγα Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Αναστάσεως και ακολούθως η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε κόκκινα αυγά στους πιστούς.

Ο Ποιμενάρχης, στο Αναστάσιμο μήνυμά του, ευχήθηκε, «να αναγνωρίσουμε τον Αναστάντα Ιησού στο Άγιο Ποτήριο και στο πρόσωπο του συνανθρώπου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων