03/04/2023 03/04/2023 Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην πόλη της Άρτας, ετελέσθη το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023,  ο ΣΤ’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κόντος, ο οποίος ετόνισε, ότι “ζητώντας άφεση αμαρτιών από τον Θεό ικανοποιείται κάθε ανάγκη...
03 Απριλίου, 2023 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2023 - 16:42

Άρτα: Ο ΣΤ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην ενορία Αγίου Μαξίμου του Γραικού

Διαδώστε:
Άρτα: Ο ΣΤ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην ενορία Αγίου Μαξίμου του Γραικού

Στον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού στην πόλη της Άρτας, ετελέσθη το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου 2023,  ο ΣΤ’ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κόντος, ο οποίος ετόνισε, ότι “ζητώντας άφεση αμαρτιών από τον Θεό ικανοποιείται κάθε ανάγκη μας”.

Στον Εσπερινό, έψαλλε, μαζί με τους Ιεροψάλτες της ενορίας, ο εξ Αργολίδος Βυζαντινός Χορός “Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους“, υπό την διεύθυνση του χοράρχου κ. Ιωάννου Χαβιαρλή.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων