03/03/2019 03/03/2019 Την Κυριακή της Απόκρεω, 3 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ενορία Φωτεινού Άρτης. Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, ετόνισε, ότι η αγάπη είναι η αληθινή ζωή. Και όποιος δεν αγαπά τον Θεό και τον συνάνθρωπο, αυτός βιώνει τον θάνατο,...
03 Μαρτίου, 2019 - 15:29

Άρτης Καλλίνικος: “Η αγάπη είναι η αληθινή ζωή” – Κυριακή Απόκρεω

Διαδώστε:
Άρτης Καλλίνικος: “Η αγάπη είναι η αληθινή ζωή” – Κυριακή Απόκρεω

Την Κυριακή της Απόκρεω, 3 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ελειτούργησε και εκήρυξε τον Θείο λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ενορία Φωτεινού Άρτης.

Στο Κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος, ετόνισε, ότι η αγάπη είναι η αληθινή ζωή. Και όποιος δεν αγαπά τον Θεό και τον συνάνθρωπο, αυτός βιώνει τον θάνατο, ακόμη κι αν αναπνέει σε αυτόν τον κόσμο. Ο άνθρωπος που δεν έχει αγάπη, «όνομα έχει ότι ζει και νεκρός εστί».

Με το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ετελέσθη, παρουσία εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών και Φορέων, Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των υπό των Ιταλικών Δυνάμεων Κατοχής εκτελεσθέντων, κατά το έτος 1943, Φωτεινιωτών.

Στην συνέχεια, στο Μνημείο των πεσόντων, εψάλη Τρισάγιο και ακολούθησε ομιλία και κατάθεση στεφάνων.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων