24/04/2022 24/04/2022 Το Μέγα Σάββατο, 23 Απριλίου 2022, το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος. Τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Αναστάσεως, η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε κόκκινα αυγά στους πιστούς....
24 Απριλίου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 16:02

Άρτης Καλλίνικος: “Ο χαιρετισμός «Ειρήνη υμίν» να φτάσει και ως τους τρανούς της Γης”

Διαδώστε:
Άρτης Καλλίνικος: “Ο χαιρετισμός «Ειρήνη υμίν» να φτάσει και ως τους τρανούς της Γης”

Το Μέγα Σάββατο, 23 Απριλίου 2022, το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος.

Τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Αναστάσεως, η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε κόκκινα αυγά στους πιστούς.

Ο Σεβασμιώτατος στο Αναστάσιμο μήνυμά του, ευχήθηκε, “ο χαιρετισμός «Ειρήνη υμίν» να φτάσει και ως τους τρανούς της Γης”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων