05/01/2023 05/01/2023 Την Τετάρτη  το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του νέου έτους, για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης. Ο Ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει για πνευματικά θέματα με τους σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στους οποίους τόνισε, ότι...
05 Ιανουαρίου, 2023 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2023 - 13:23

Άρτης σε φοιτητές: “Η επιτυχία ταυτίζεται με την φιλότιμη φιλοπονία”

Διαδώστε:
Άρτης σε φοιτητές: “Η επιτυχία ταυτίζεται με την φιλότιμη φιλοπονία”

Την Τετάρτη  το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του νέου έτους, για τους Φοιτητές και τις Φοιτήτριες της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Ο Ποιμενάρχης είχε την ευκαιρία, να συνομιλήσει για πνευματικά θέματα με τους σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στους οποίους τόνισε, ότι “η επιτυχία ταυτίζεται με την φιλότιμη φιλοπονία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων