10/03/2020 10/03/2020 Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας της πόλεως Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό. Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα Αρτινός και υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης. Ο π. Άνθιμος...
10 Μαρτίου, 2020 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2020 - 11:00

Αρχιμ. Άνθιμος Γιάννης: “Ελευθερία σημαίνει αυτοκυριαρχία και υποταγή στον Θεό”

Διαδώστε:
Αρχιμ. Άνθιμος Γιάννης: “Ελευθερία σημαίνει αυτοκυριαρχία και υποταγή στον Θεό”

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Θεοδώρας της πόλεως Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος χοροστάτησε στον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα Αρτινός και υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης. Ο π. Άνθιμος Γιάννης, στο εποικοδομητικό Κήρυγμά του, τόνισε, ότι ελευθερία σημαίνει αυτοκυριαρχία και υποταγή στον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων