18/05/2019 18/05/2019 Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου της πόλεως Άρτης, συνελλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και Άρτης κ. Καλλίνικος. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εκήρυξε και τον Θείο Λόγο. Στο Κήρυγμά του ανεφέρθη στην νίκη κατά του...
18 Μαΐου, 2019 - 12:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2019 - 12:16

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Άρτα

Διαδώστε:
Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Άρτα

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου της πόλεως Άρτης, συνελλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος και Άρτης κ. Καλλίνικος. Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος εκήρυξε και τον Θείο Λόγο. Στο Κήρυγμά του ανεφέρθη στην νίκη κατά του θανάτου και στο Μυστήριο της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων