04/10/2022 04/10/2022 Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, θα αρχίσουν και φέτος τα μαθήματα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο. Οι εγγραφές νέων μαθητών έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται έως τέλος Οκτωβρίου 2022. Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν και οι...
04 Οκτωβρίου, 2022 - 10:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2022 - 11:49

Εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής

Διαδώστε:
Εγγραφές στην Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής

Με την Χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, θα αρχίσουν και φέτος τα μαθήματα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο.

Οι εγγραφές νέων μαθητών έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται έως τέλος Οκτωβρίου 2022. Τα μαθήματα γίνονται δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για την εγγραφή τους και για πληροφορίες στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ή διαδικτυακά από τον ιστότοπο της Μητροπόλεως στο Διαδίκτυο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων