01/08/2023 01/08/2023 Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Άρτης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και δωρητές των Κατασκηνώσεων. “Πρόκειται για μία προσφορά προς την κοινωνία και την πατρίδα μας, που έχουν ανάγκη αυτούς τους νέους και τις νέες για να προχωρήσουν και να μεγαλουργήσουν”, όπως αναφέρεται. Παρακάτω η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης Σε μια εποχή έντονης αμφισβήτησης...
01 Αυγούστου, 2023 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2023 - 17:08

Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης για τους χορηγούς των Κατασκηνώσεων

Διαδώστε:
Ευχαριστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης για τους χορηγούς των Κατασκηνώσεων

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Άρτης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και δωρητές των Κατασκηνώσεων. “Πρόκειται για μία προσφορά προς την κοινωνία και την πατρίδα μας, που έχουν ανάγκη αυτούς τους νέους και τις νέες για να προχωρήσουν και να μεγαλουργήσουν”, όπως αναφέρεται.

Παρακάτω η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Άρτης

Σε μια εποχή έντονης αμφισβήτησης και κρίσης των αξιών, όπου οι νέοι μας δύσκολα οραματίζονται και αισιοδοξούν για το μέλλον τους, σε μια κοινωνία που ψάχνει τον προσανατολισμό και το βηματισμό της, σε μια καθημερινότητα που τρέχει με ξέφρενους ρυθμούς, μια μικρή ομάδα νέων έκαναν μια ξεχωριστή, μα τόσο όμορφη, διαφοροποίηση σε πείσμα των σύγχρονων προκλήσεων, συμμετέχοντας στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Οι ορεινές εγκαταστάσεις στις Κρανιές και στο Αθαμάνιο, ζωντανεύουν για ένα μήνα από τα χαμόγελα, τα παιχνίδια, τα τραγούδια, τους ύμνους και τις προσευχές των μικρών μας φίλων. Όλα αυτά οφείλονται στις άοκνες και επίμονες προσπάθειες τόσο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Καλλινίκου, όσο και των συνεργών του, επωνύμων και ανωνύμων χορηγών και δωρητών, που κάθε χρόνο στηρίζουν με γενναιοδωρία το θεάρεστο έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στούς πολλούς ανώνυμους δωρητές και χορηγούς. Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ βγαίνει από τα χείλη των παιδιών, που απολαμβάνουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, καλλιεργώντας ταυτόχρονα τον ψυχικό τους κόσμο. Πρόκειται για μία προσφορά προς την κοινωνία και την πατρίδα μας, που έχουν ανάγκη αυτούς τους νέους και τις νέες για να προχωρήσουν και να μεγαλουργήσουν.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων