25/10/2022 25/10/2022 Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πέτα (Κυράτσα) Άρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Το Ιερό Ευχέλαιο τελέσθηκε, στο πλαίσιο των λατρευτικών εκδηλώσεων, για την Πανήγυρη του ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου. Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, τόνισε, μεταξύ...
25 Οκτωβρίου, 2022 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2022 - 16:25

Ευχέλαιο στην ενορία Αγίου Δημητρίου Πέτα (Κυράτσα) Άρτης

Διαδώστε:
Ευχέλαιο στην ενορία Αγίου Δημητρίου Πέτα (Κυράτσα) Άρτης

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου 2022 στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πέτα (Κυράτσα) Άρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Το Ιερό Ευχέλαιο τελέσθηκε, στο πλαίσιο των λατρευτικών εκδηλώσεων, για την Πανήγυρη του ενοριακού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος, τόνισε, μεταξύ άλλων, στους πιστούς, ότι «οι θαυματουργικές θεραπείες αποδεικνύουν πως νικήθηκε ο θάνατος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων